Aksaray Haberleri - 14.03.2016 - 14:09
Otel’de düzenlenen kahvaltıda Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı hanımefendi bir konuşma yaptı. Konuşmasında şunlara yer verdi. “Biz Dünya Kadınlar günü münasebetiyle 4 gündür çeşitli programlarla kadını konuşmaya, kadınca bir şeyler yapmaya çalıştık. Amacımız farkındalığı arttırmak. Önemli olan kadın olmak, erkek olmak değil insan olabilmektir. Çünkü insan eşrefi mahlûkattır, yani yaratılanların en şereflisidir. Kadın-Erkek dengesinde kadın aşağılarda kalmamalı mağdur olmamalıdır” diyen Ataklı, “mağduriyetlerin giderilmesinde hukuki anlamda düzenlemelerin yapılıyor ancak toplum nezdinde de güçlü kadınlara ihtiyacın var” dedi.
Kadın Platformunun oluşumuna destek veren, her daim yanımızda olan tüm dernek başkanlarımıza, Belediye Başkanımızın eşi Hasibe hanıma, Rektör beyin eşi Elif hanıma teşekkür ediyorum diyen Adile Ataklı davete katılan tüm bayanların Dünya Kadınlar gününü kutladı.
Programa katılan dernek başkanları da Adile Ataklı hanımefendiye ve katılan bayanlara böyle bir günde bir araya geldikleri için teşekkür ettiler.
Aksaray Haberleri Serik’te sobadan çıkan yangın korkuttu: 1 kişi hafif yaralandı
Aksaray Haberleri Sadettin Saran: Hep birlikte şampiyon olacağız
Aksaray Haberleri AK Parti İl Başkanı’ndan Sert Çıkış: “İstemezükçükler Yine Çıktı”
Aksaray Haberleri Kuvvetli yağış ve fırtına alarmı
Aksaray Haberleri Kazakistan’da Yeni Anayasa taslağı kamuoyuna sunuldu
Aksaray Haberleri Yeni Anayasa taslağına değerlendirme: Hak ve özgürlükler ön planda
Aksaray Haberleri Azm-i Milli, Avrupa Endüstriyel Miras Rotasında Ziyaretçi Rekoru Kırıyor
Aksaray Haberleri Fenerbahçe golcü transferinde anlaşmaya vardı
Aksaray Haberleri Otoyolda tehlikeli yarışa geçit yok
Aksaray Haberleri Beşiktaş evinde Konyaspor’u ağırlıyor: Muhtemel 11’ler
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021