Aksaray Haberleri - 05.05.2015 - 13:46
Seçimin en çalışkan isimlerinden olan AK Partili kadınlar, kadın kolları mahalle başkanları da durmadan çalışmalarına devam ediyorlar. Ev toplantıları, ziyaretler gibi etkinlikleri hızla sürdüren AK Partili hanımlar, Yunus Emre Mahallesinde kadın kolları mahalle temsilcisinin düzenlediği toplantıya katılan AK Partinin kadın Yöneticileri, hem yapılan çalışmaları anlattılar, hem de 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundular.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı hediye pak, yapılan ev toplantılarının son derece verimli geçtiğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatmak üzere bu faaliyetleri gerçekleştirdiklerini anımsatan pak, Yaptığımız her ziyaret ciddi kalabalıklar eşliğinde gerçekleşiyor. Bizler kadınlarımıza seçimin nedenini ve önemini anlatmak için gidiyoruz ama zaten kadınlarımız bunun farkında ve bilincindeler. AK Partinin işbaşına geldiği günden beri istikrar ve düzene giren ekonominin aslında en çok kadınlarımız farkında. Çünkü bir evin mutfağını en iyi kadınlar bilir, dedi. Tüm mahallelerimizdeki Gördüğümüz olumlu manzaranın çalışmalarımızı verimini arttırdığını anlatan pak, “ bizler kadın kolları yönetimi, kadın mahalle temsilcilerimiz, ilçe yönetimlerimiz ile yaptığımız ortak çalışmalarımızla Durmadan ve yorulmadan halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Bizlerin amacı istikrarın sürmesidir. Çünkü biz daha gelişmiş ve daha refah bir Türkiye’nin oluşması için çalışıyoruz,” dedi.
Yunus Emre Mahalle toplantısına katılan hanımlar, AK Partinin Türkiye’nin Partisi olduğunu ve milyonlarla birlikte kendilerinin de AK Partiye destek vereceklerini söylediler.
Aksaray Haberleri Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
Aksaray Haberleri AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
Aksaray Haberleri Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz
Aksaray Haberleri Erdoğan: Belediyelerde hizmet yerine reklam öncelendi, sorunlar büyüdü
Aksaray Haberleri Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
Aksaray Haberleri Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021