Kadın Aktivite Merkezini Gezdiler

Aksaray Haberleri - 29.09.2017 - 14:11

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir toplantı için Aksaray’a gelen Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz ile Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ebru Gündüz’ün yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Zehra Köktaş ile birlikte Aksaray Belediyesine ait Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Karabağ Tematik parkını gezerek incelemelerde bulundu.

Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve MKYK Üyesi Gündüz, Aksaraylı hanımlar için yapılan Kadın Aktivite merkezini gezip inceledikten sonra “Sayın Belediye Başkanımız Aksaray’a çok güzel bir Aktivite Merkezi kazandırmış. Gerçekten hanımlar için çok güzel bir hizmet olmuş. Başkanımızı Tebrik ediyoruz” diyerek yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, daha sonra Karabağ Tematik parkında kısa bir gezinti yaparak vatandaşlarla hasbihal etti.

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021