Kadıköy’de zirve sınavı: Fenerbahçe, yarın Galatasaray’ı ağırlıyor

Yerel Haberler - 30.11.2025 - 6:53

ANKARA – BHA

Sarı-lacivertli ekip, son dönemde sergilediği istikrarlı performansla dikkat çekiyor. Avrupa arenası dahil oynadığı son 11 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, ligde de namağlup tek takım olma unvanını koruyor. Ligdeki son 5 maçından galibiyetle ayrılan takım, etkili serisini derbide sürdürmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 31 puanla Galatasaray’ın bir puan gerisinde ikinci sırada başladı. Sarı-lacivertliler, kendi sahasında alacağı bir galibiyetle liderlik koltuğuna oturma fırsatını yakalayacak.

Çağlar ve Szymanski’nin durumu maç saatinde netleşecek

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan isimler dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlıklarını atlatan ancak maç ritmi henüz istenen seviyede olmayan Çağlar Söyüncü ve Sebastian Szymanski için son karar maç saatinde verilecek. Her iki oyuncunun da derbiye ilk 11’de başlaması beklenmiyor.

Kart sınırındaki tek oyuncu

Zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe’de yalnızca bir oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Savunmanın önemli ismi Jayden Oosterwolde, derbide kart görmesi hâlinde bir sonraki hafta oynanacak Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi

Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza

Yerel Haberler Fransa genelinde protestolar: Çatışmalar ve gözaltılar yaşandı

Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek

Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe

Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?

Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak

Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021