Yerel Haberler - 25.11.2025 - 14:20
ANKARA-BHA
Sarı, şiddete karşı duruşu sembolize eden turuncu rozetlerin, dijital platformlarda kullanılacak turuncu işaretlerin, turuncu aydınlatmaların ve kampanya kapsamında yaygınlaştırılacak her bir turuncu izin, büyüyen bir dayanışma hareketinin parçası olduğunu ifade etti.
“İnanıyorum ki bu ortak iradeyle şiddeti hep birlikte durduracağız” diyen Sarı, kampanyanın lansmanına katılarak destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
KADEM’in yeni kampanyası, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına, bireylerden yerel yönetimlere kadar geniş bir katılımı hedefleyerek kadına yönelik şiddetle mücadelede güçlü ve görünür bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021