Yerel Haberler - 26.02.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı” olarak nitelendirerek, onun adalet, inanç ve cesaret temelinde yürüttüğü siyasi mücadelenin ülkeye hizmet aşkının bir yansıması olduğunu ifade etti. Gürlek, zorluklar karşısında geri adım atmayan bir lider olarak tanımladığı Erdoğan’a sağlıklı ve uzun bir ömür temennisinde bulundu.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise “Aşkınan koşan yorulmaz” başlığıyla yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın eser ve hizmet siyasetiyle hayata geçirilen projelere dikkat çekti. Memişoğlu, Cumhurbaşkanı’nın cesareti ve kararlı duruşuyla mazlumlar için umut olduğunu belirterek iyi dileklerini iletti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de “Gün Olur Asra Bedel” ifadeleriyle yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın güçlü Türkiye idealine hayatını adadığını ve gençlerin hayallerine destek verdiğini vurguladı. Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Cumhurbaşkanı’nın ömrünü millete ve mazlumlara adadığını belirterek, sağlık ve afiyet dileğinde bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erdoğan’ın liderliğiyle Türkiye’nin büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade etti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da Cumhurbaşkanı’nın milletin derdiyle dertlenen bir lider olduğunu belirterek doğum gününü kutladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise “Nice Yıllara Reis” isimli doğum günü şarkısı ve özel video klibi paylaşarak kutlama mesajlarını iletti.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ülkeyi daha güçlü yarınlara taşıdığını belirtirken; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da liderlik ve vizyon vurgusu yaparak doğum günü tebriklerini paylaştı.
Yerel Haberler KAIFED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Hocalı Katliamı’nı 34’üncü Yıldönümünde Andı
Yerel Haberler Osmangazi Belediyesi’nden kadim uygarlığa yolculuk
Yerel Haberler Borsada işlem gören altının kilogram fiyatı geriledi
Yerel Haberler İzmir merkezli 3 ilde organize suç operasyonu
Yerel Haberler 11 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 17 tutuklama
Yerel Haberler Beyoğlu’nda üniversite kampüsünde bıçaklı kavga: 1 yaralı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021