Yerel Haberler - 19.10.2025 - 7:05
İZMİR – BHA
Tahtalı Barajı’nda doluluk oranı yüzde 2.58’e, Ürkmez Barajı’nda yüzde 3.64’e, Güzelhisar Barajı’nda ise yüzde 47.7’ye geriledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU, 15 yıldır içme suyu alınmayan Güzelhisar Barajı ile Sarıkız, Göksu ve Halkapınar kuyularını yeniden devreye alarak kentin günlük su ihtiyacını karşılamayı sürdürüyor.
Yetkililer, yağışlı döneme kadar mevcut su rezervinin dikkatli kullanılması ve büyük ölçekli su kesintilerinin önlenmesi amacıyla alınan tasarruf tedbirlerinin uygulandığını belirtti. Vatandaşlara da “Suyu bilinçli kullanalım” çağrısı yapıldı.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021