Yerel Haberler - 20.12.2025 - 6:27
İZMİR-BHA
Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Aliağa açıklarında lastik botta bir grup düzensiz göçmen bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botu sevk edildi.
Ekipler tarafından durdurulan lastik bottaki 4’ü çocuk olmak üzere toplam 18 düzensiz göçmen yakalandı.
Seferihisar açıklarında ise Sahil Güvenlik’e ait insansız hava aracıyla (İHA) lastik botta bir grup düzensiz göçmenin olduğu tespit edildi. Bölgeye yönlendirilen ekipler, lastik bottaki 14 düzensiz göçmeni yakaladı. Aynı ilçe açıklarında durdurulan bir başka lastik botta ise 1’i çocuk 40 düzensiz göçmen yakalandı.
Seferihisar’da Sahil Güvenlik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Timi ile Doğanbey Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince kara üzerinde yapılan çalışmalarda da 5’i çocuk 27 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 3 şüpheli, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Yakalanan düzensiz göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021