İZDES Heyetinden Vali Ali Mantı’ya ziyaret

Aksaray Haberleri - 24.12.2018 - 15:39

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Aksaray’a gelen İZDES heyeti, Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret etti.

Merkez Valisi Abdil Celil Öz, Mülkiye Müfettişi Ahmet Günaydın, J.Binbaşı Himmet Polat, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ali Osman Akbulut, Şube Müdürü Mehmet Aydoğdu, Şube Müdürü Yılmaz Örnek ve AB Uzmanı Fatih Duran’dan oluşan İZDES heyetini kabul eden Vali Ali Mantı Merkez Valisi Abdil Celil Öz ve beraberindeki heyet üyeleri ile bir süre görüştü.

-İçişleri Bakanlığınca sunulan hizmetler İZDES toplantısında değerlendirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması ve vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle uygulanan İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) değerlendirme toplantısına Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Aksaray Valisi Ali Mantı, Merkez Valisi Abdil Celil Öz, Mülkiye Müfettişi Ahmet Günaydın, J.Binbaşı Himmet Polat, 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ali Osman Akbulut, Şube Müdürü Mehmet Aydoğdu, Şube Müdürü Yılmaz Örnek, AB Uzmanı Fatih Duran ile İçişleri Bakanlığının ilgili birimleri ile Valilik birim müdürleri katıldı.

Vali Ali Mantı yapılan toplantıda eksiklik ve ihtiyaçların değerlendirilerek kurumların sunduğu hizmetlere yol gösterecek konuların değerlendirileceğini belirtti. Merkez Valisi İZDES koordinatörü Abdil Celil Öz’de bakanlık teşkilatlarına ziyaretler ve birim müdürleri ile yapacakları toplantılarda hizmetlerin genel bir değerlendirmesini yapacaklarını belirtti.

Toplantıda İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşların taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan İZDES Projesinin çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunularak sorun ve öneriler değerlendirildi.

Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz

Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti

Aksaray Haberleri Kars Emniyeti’nden 2 bin 300 üniversite öğrencisine terörle mücadele eğitimi

Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”

Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”

Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma

Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği

Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın

Aksaray Haberleri MSB’den Yunanistan’ın füze açıklamasına ve Karadeniz’deki saldırılara tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021