İYİ Parti İl Başkanı Türemiş, yeni eğitim öğretim yılında başarı diledi

Aksaray Haberleri - 05.02.2018 - 12:06

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, çocukların çağdaş, Atatürkçü, milli değerlere sahip iyi insan olarak yetiştirilmeleri ve iyi okullarda, iyi eğim almaları amacıyla okulların günümüzün gerektirdiği teknolojik, bilimsel, sosyal ve kültürel alt yapı standartlarına sahip olması gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda; yeni eğitim öğretim yılında öğrenci, öğretmen ve velilere başarı diledi.

Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında eğitimin geldiğine dikkat çeken Başkan Türemiş, partisinini eğitim sistemi ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Çocuklarımızın çağdaş, Atatürkçü, milli değerlere sahip iyi insan olarak yetiştirilebilmesi ve iyi okullarda, iyi eğim almaları amacıyla okullarımızın günümüzün gerektirdiği teknolojik, bilimsel, sosyal ve kültürel alt yapı standartlarına sahip olmalıdır. Alanlarında iyi yetişmiş, dünyayı izleyecek ölçüde yabancı dil bilen, demokratik değerleri, sanat ve sporu bir hayat felsefesi olarak özümsemiş ve birikimlerini öğrencilerine aktarmak için mesleğine sevdalı öğretmenlerin yetiştirilmelidir.

Akademiler Teknik Öğretmen ihyacına yönelik olarak yapılanarak Meslek Okullarının öğretmen ihtiyaçları karşılanmalıdır. Öğrencilerimizin, yaratıcı, özgür, eleştirel düşünebilme, birlikte yaşama ve birlikte çalışma becerileri geliştirilmeli, problem çözme, araştırma, sorgulama, teknolojiyi etkili kullanma ve girişimcilik becerileri ile analiz, sentez ve değerlendirme etkinliklerine ve milli değerlere sahip, insan haklarına, doğaya ve çevreye duyarlı, ‘iyi insan’ olarak yetiştirilmesi hedefimiz İYİ Parti olarak hedefimizdir.”

Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor

Aksaray Haberleri İmamoğlu’nun yargılandığı “casusluk” davasında savcı tutukluluğun devamını istedi

Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!

Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021