İYİ Parti Çözüm Odaklı geliyor

Aksaray Haberleri - 09.06.2018 - 15:46

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Ayhan Erel ve Rahim Aydın parti teşkilatlarından arkadaşları ile Timuçinler ve İpekyolu İş merkezlerini ziyaret ederek buralarda bulunan işletme sahipleri ve çalışanları ile görüştüler. Vatandaş ziyaretlerinde ayrıntıya önem veren ve toplumun tüm kesimlerinin dertlerini dinlemeye gayret gösteren Ayhan Erel burada da vatandaşların sorunlarına dair çözümler üzerine çalışmalar yaptı.

Ayhan Erel’’ bu tip iş merkezleri bizim için çok önemli çok sayıda işletmeyi bünyesinde toplayan bu iş merkezleri aynı zamanda halkın nabzını tutmak ve sorunlarından haberdar olmak için önemli yerler, 11 senelik milletvekilliği hayatlarında bırakın bu merkezlerdeki halkı dinlemeyi bu merkezlerin yolunu bilmeyen vekillerimiz var. Aksaray ve Aksaray’ın sorunlarından haberdar olmayan vekillerin bu sorunlara çözümde bulması tabi ki imkansız. Mevcut vekiller çözüm odaklı çalışmak bir yana sorunlardan bahseden vatandaşı gördüklerinde yollarını çevirirler. Halkın vekili demek halkın içinde sorununa çözüm bulan, acısını paylaşan, mutluluğunu paylaşan kişidir. Maalesef ki Aksaray halkı bu konuda bir hayli şanssızdır. Aksaray’ lı hemşerilerimizin bu seçimden sonra yüzleri gülecek güneşli günler yakın. Nede olsa bizler İYİ Parti Milletvekili adayları olarak senelerdir Aksaray’da Aksaray halkıyla aynı sorunları yaşıyoruz ve hepsinden haberdarız. İktidar olduğumuz zamanda bu sorunlar için hazırladığımız çözümleri hayata geçireceğiz. Aksaray kimsesiz değildir, vatandaşların özlediği ve gelmesini sabırsızlıkla beklediği yatırımlar bizim sayemizde gelecek. Havaalanı dediler yapmadılar, yapmadıkları gibi birde neyine Aksaray’ın havaalanı diyerek vatandaşla dalga geçtiler. Demir yolu dediler yılan hikayesine döndü ortada bırakın demir yolunu halkın yürüyeceği yol kalmadı haberleri yok. Devasa hastanelerin açılacağı dakikaya kadar söz verdiler ama devlet hastanesini basan selden bile koruyamadılar, ultrason önünde yığılan kuyrukları bile engelleyemediler. Şimdi ağızlarında bir su projesi millet susuzluktan ölmeden gelirse ne ala diyeceğiz. Milletvekilleri ellerini masaya vurup benim memleketimin bu yatırımlara acil ihtiyacı var diyemiyor. Ne verilirse razı olup teşekkür ediyor. Böyle düzen olmaz, böyle halkın vekili de olmaz. Neyse ki vatandaş alternatifini buldu ve yüzünü güneşe döndü. 25 Haziran sabahından itibaren de halk sırtını İYİ Parti vekillerine yaslayacak ve oh be diyecek. Biz olanca gücümüz ile onlar için çalışacak, onların sesi olacağız. İnşallah herşey İYİ olacak dedi.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021