İYİ Parti Aksaray’da Çıtayı Yükseltti

Aksaray Haberleri - 11.12.2017 - 17:13

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, parti olarak Aksaray’da çıtayı yükselttiklerini belirterek, “Burası 4 vekili olan bir il. En az 3’ünü ve belediyeyi almak için çok çalışacağız ve bunu başaracağız” diye konuştu.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni Yönetimi oluşturduklarını ve en geç Cuma gününe kadar genel merkeze ileteceklerini söyleyen Başkan Türemiş, Aksaray’da çıtayı yükselttiklerini belirterek, “İl Binamızı belirledikten sonra yönetimimizi de oluşturduk. Şimdilik bazı evraklarda prosedür olarak eksikliklerimiz var. Onları da tamamlayınca en geç Cuma’ya kadar genel merkeze iletmiş olacağız. Şimdiye kadar vatandaşlarımızından çok olumlu dönüşler aldık. Bu heyecan ve özveri ile Aksaray’da İYİ Parti’nin bayrağını gururla dalgalandıracağız. Bundan hiçbir şüphem yok” dedi.

İLGİ YOĞUN İYİ Parti’ye Aksaray’dan çok ciddi ilgi olduğuna da değinen Başkan Türemiş, “Aksaray’da çok ciddi bir ilgi var. AKP’den, CHP’den, MHP’den ve her kesimden katılımlar oluyor. Yönetimimizde bayanların çoğunluğuna da önem verdik. 29-30 arası bayan var. Güzel bir oluşum yarattık. Her kesimden insan var. Biz genel bir şekilde her kesimi kucaklayacak yönetim oluşturduk. Hedefimiz burada geçmişte MHP’den bir vekil almıştık. Burası 4 vekili olan bir il. En az 3’ünü ve belediyeyi almak. İnşallah memleketimize hayırlı olur. Halkımızın ilgisi çok iyi. En az 200-300 insanla görüşmemiz oluyor. Bazen kahvelerde buluşuyoruz, bazen ilçelerden arıyorlar gidiyoruz. İlçe başkanlıklarında 7 ilçemiz var, bir de merkez ilçemiz var. 1 ilçemiz dışında herşey tamam.”

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021