Yerel Haberler - 27.03.2026 - 0:00
ISPARTA – BHA
ITSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Trendyol Ege Bölge Satış ve İş Geliştirme Müdürü Nuri Erdoğan ile Digiloop Alibaba Türkiye Distribütörü İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Kemal Özten katılımcılarla buluştu. Alanında uzman isimler, e-ticaret süreçlerine ilişkin kapsamlı sunumlar gerçekleştirdi. Seminerde; e-ticarete giriş, büyüme stratejileri, marka görünürlüğünün artırılması ve satışların geliştirilmesi gibi başlıklar ele alındı.
Katılımcılara ayrıca mağaza açılışı, ürün yükleme ve satış operasyonu gibi temel süreçler hakkında uygulamaya dönük bilgiler aktarıldı. Programda konuşan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, günümüzde ticaretin hızla dijitalleştiğine dikkat çekerek şunları kaydetti: “Artık bir işletmenin yalnızca fiziki mağaza ile varlığını sürdürmesi yeterli değildir. E-ticaret; mağaza açılışından ürün yönetimine, pazarlamadan satış operasyonuna kadar bütüncül bir süreçtir. Doğru stratejilerle hareket eden işletmeler, hem yerel hem de ulusal pazarda güçlü bir konuma ulaşabilir. Bizler de ITSO olarak üyelerimizin dijital dönüşüm süreçlerine destek vermeyi önemsiyoruz.” Seminer, sunumların ardından katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.
Yerel Haberler 6 il için sarı kodlu uyarı verildi
Yerel Haberler Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı
Yerel Haberler Yatırım fonlarında vergi sistemi değişti
Yerel Haberler MTSO Başkanı Sadıkoğlu : Depremzede esnafa öncelik verilsin
Yerel Haberler RİBEGEM’den gençlere değerler paneli: “İnsanın Pusulası”
Yerel Haberler Hasarlı araç vurgunu: 29 şüpheliye operasyon
Yerel Haberler APP plakaya ağır ceza: 1 Nisan’da denetimler başlıyor
Yerel Haberler Üç ilde rüşvet baskını: Başkan dahil 11 gözaltı
Yerel Haberler Netflix’ten yeni zam: Abonelik ücretleri yine arttı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021