Yerel Haberler - 11.12.2025 - 8:50
İSTANBUL-BHA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu kullanımına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” ile “uyuşturucu kullanımına yer ve imkan sağlamak” suçlarından gözaltı kararı verdi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan isimler arasında gazeteci Mehmet Akif Ersoy da yer aldı.
Gözaltı işlemleri tamamlanan şüpheliler adli tıp süreçlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü. Savcılık ifadelerin ardından Ersoy, Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan’ın tutuklanmasını talep etti. Nöbetçi hakimlik, bu dört isim hakkında tutuklama kararı verirken, Dilara Yıldız, Buse Öztay, Gizem Aybaktı ve Elif Kılınç için adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti.
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yerel Haberler DAKA artık Çakay’a emanet!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021