Yerel Haberler - 04.02.2026 - 14:33
İSTANBUL-BHA
Almanya’dan İstanbul’a gelen ve Fatih’te bir otelde konaklayan Böcek ailesinin yaşamını yitirmesine ilişkin yürütülen soruşturmada iddianame hazırlandı. Savcılık tarafından düzenlenen iddianamede, anne Çiğdem Böcek, baba Servet Böcek ile çocukları Kadir Muhammet Böcek (6) ve Masal Böcek’in (3) ölümüne ilişkin değerlendirmelere yer verildi. Olayla ilgili yargılamanın önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.
Hazırlanan iddianamede, ailenin tüm fertlerinin hayatını kaybettiği olayın ayrıntıları yer aldı. Savcılık, Böcek ailesinin İstanbul’daki oteldeki ölümüyle ilgili yürütülen incelemelerin ardından dosyayı mahkemeye sundu.
Almanya’dan 9 Kasım’da İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek ile çocukları Kadir Muhammet ve Masal, mide bulantısı ve kusma şikayetleri üzerine 12 Kasım’da hastaneye başvurdu. Kontrollerin ardından otele dönen ailede, 13 Kasım’da çocukların fenalaşması üzerine ambulans çağrıldı. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinden üçü müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan anne Çiğdem Böcek 14 Kasım’da, baba Servet Böcek ise 17 Kasım’da yaşamını yitirdi. Aynı otelde konaklayan iki turistin de benzer şikayetlerle hastanede tedavi gördüğü, aynı odada bulunan üçüncü bir kişinin ise tetkik amacıyla hastaneye yatırıldığı öğrenildi.
Yerel Haberler Körfez hattında füze yağmuru: Binlerce saldırı
Yerel Haberler Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Yerel Haberler Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı
Yerel Haberler Antalya’da yangın faciası: 6 ölü
Yerel Haberler Doğu Karadeniz turizmi ve yöresel ürünler
Yerel Haberler Mescid-i Aksa’da Bayram Günü saldırı ve müdahale
Yerel Haberler SGK geri ödeme listesine 36 yeni ilaç eklendi
Yerel Haberler Sakarya’daki hızlı tren fabrikasında çalışmalar hız kesmiyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021