İstanbul’daki gıda zehirlenmesinde bir aile yok oldu!

Yerel Haberler - 18.11.2025 - 9:03

İSTANBUL-BHA

Almanya’dan 9 Kasım’da İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek ile çocukları Kadir Muhammet ve Masal, mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle 12 Kasım’da hastaneye kaldırılmış, çocuklar kurtarılamamıştı. Anne ise 14 Kasım’da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Aile Ortaköy’de midye ve restoran yemekleri tüketti

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, ailenin 11 Kasım’da Ortaköy’de midye ve restoran yemekleri tükettiği, aynı gün başlayan mide bulantısı şikayetlerinin devam etmesi üzerine hastanelere başvurdukları ve ardından otele döndükleri belirlendi. Ailenin kaldığı otelde konaklayan iki turist de benzer şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.

11 kişi gözaltına alındı

Soruşturma kapsamında, otel sahibi, lokumcu, kokoreççi, fırıncı, midyeci, kafe işletmecisi ve ilaçlama şirketi çalışanları dahil olmak üzere toplam 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden midyeci, lokumcu, kokoreççi ve kafe işletmecisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, otelde yaptığı inceleme sonrası işletmeyi geçici olarak boşaltırken, müşteriler farklı otellere yönlendirildi. Yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdüğünü açıkladı.

Yerel Haberler Devlet kimin için vardır? “Milletin devleti” tartışmasına derinlikli bir bakış

Yerel Haberler Meteoroloji’den Doğu’da kuvvetli yağış alarmı

Yerel Haberler Artvinspor Kulübü’nden “Bir forma da sen al memleketinin takımına destek ol.” projesi

Yerel Haberler Rusya’dan enerji tedarikinde yeni öncelik: Komşu ülkelere odaklanılacak

Yerel Haberler Ankara’da FETÖ/PYD operasyonu: 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Yerel Haberler Erdoğan’dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı: “Milletimizin hafızasında özel bir yere sahip”

Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı

Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Yerel Haberler Lang’dan Galatasaray itirafı: Beklediğinizden çok daha büyük

Yerel Haberler FIFA 2026 Dünya Kupası yolunda ya devam ya tamam

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021