Yerel Haberler - 21.05.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Açıklamada, son dönemde gerçekleştirilen operasyonlarla yurt dışından deniz yoluyla getirilmeye çalışılan yüksek miktarda kokainin ele geçirildiği, ayrıca İstanbul’un farklı ilçelerinde uyuşturucu üretim ve satışına yönelik çok sayıda operasyon düzenlendiği ifade edildi. Soruşturma kapsamında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Kağıthane ve Üsküdar’daki 24 ayrı adres ile Muğla’da bir adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.
Operasyonda sanat ve televizyon dünyasından bazı isimlerin de aralarında bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan isimler arasında Mabel Matiz, Feyza Civelek, Onur Tuna, Volkan Bahçekapalı, Osman Haktan Canevi, Aslıhan Turanlı, Kübra İmren Siyahdemir, Mehmet Rahşan, Cansu Tekin, Özgür Deniz Cellat, Tarık Tunca Bakır, Aycan Yağcı, Tuğçe Postoğlu ve Eda Dora yer aldı.
Şüpheliler hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” ve “uyuşturucu kullanımını kolaylaştırma” suçlamalarıyla işlem yapıldığı bildirildi. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.
Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: ”Trump ve fırtına öncesi sessizlik söylemi neyi ifade ediyor?”
Yerel Haberler Vincenzo Montella’dan Hakan ve Kenan açıklaması
Yerel Haberler Fenerbahçe’ye Premier Lig’den Fransız golcü iddiası
Yerel Haberler Galatasaray’dan orta sahaya 50 milyon euroluk transfer planı
Yerel Haberler 13 ilde sahte TOKİ sitesi vurgunu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021