Yerel Haberler - 01.01.2026 - 6:16
İSTANBUL-BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından etkisini artıran kar yağışı, Avrupa Yakası’nda Sarıyer ve Arnavutköy’de yolları, evlerin çatılarını ve park halindeki araçları beyaza bürüdü. Sarıyer Büyükdere Caddesi’nde sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçların kaydığı görüldü. Kar yağışı nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu.
Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sarıyer mevkisinde de kar nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekerek beklemeyi tercih etti. Bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Anadolu Yakası’nda ise Beykoz, Ümraniye ve Çekmeköy’de kar yağışı etkisini artırarak devam etti. Beykoz’da yolda kalan bazı araçlar, vatandaşların yardımıyla itildi.
Karla kaplanan rampaları çıkmakta zorlanan araçlar nedeniyle kuyruklar oluşurken, ilçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetreye ulaştığı gözlendi. Bazı noktalarda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.
Öte yandan Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde de kar yağışı ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücülerin kontrollü ve yavaş ilerlediği görüldü.
Yerel Haberler Meteorolojiden 18 İl İçin Sarı Kodlu Yağış Alarmı
Yerel Haberler Yayman: Biz Terörsüz Türkiye, terörsüz bölge ve terörsüz Suriye tezlerimizi savunmaya devam ediyoruz
Yerel Haberler Kenevir yetiştiriciliğinde yeni dönem
Yerel Haberler Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı
Yerel Haberler Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!
Yerel Haberler Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı
Yerel Haberler Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü
Yerel Haberler Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021