İstanbul’da kar nedeniyle çok sayıda vapur seferi iptal edildi

Yerel Haberler - 01.01.2026 - 12:56

İSTANBUL-BHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları AŞ, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar meydana geldiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, hava şartlarının seyrine bağlı olarak bazı hatlarda sefer iptallerinin uygulandığı bildirildi.

Şehir Hatları AŞ tarafından yapılan bilgilendirmede, olumsuz hava koşullarının deniz ulaşımını olumsuz etkilediği belirtilerek, yolcu güvenliği gerekçesiyle bazı seferlerin geçici olarak durdurulduğu kaydedildi.

Açıklamaya göre iptal edilen vapur seferleri arasında İstinye-Çubuklu, Beşiktaş-Kadıköy-Eminönü, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Kabataş-Kadıköy-Adalar, Üsküdar-Eyüpsultan, Anadolukavağı-Rumelikavağı-Sarıyer, Kadıköy-Üsküdar-Ortaköy, Bostancı-Adalar ring, Kısa ve Uzun Boğaz Turları ile Bostancı-Moda-Kabataş hattı da yer aldı.

Yetkililer, seferlerin hava koşullarına bağlı olarak yeniden değerlendirileceğini ve güncel bilgilere Şehir Hatları’nın resmi kanallarından ulaşılabileceğini bildirdi.

Yerel Haberler Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı

Yerel Haberler BIST 100 endeksi günü rekor seviyeden kapattı

Yerel Haberler Kars Valisi Ziya Polat, 17 üniversitenin rektöründen oluşan heyeti kabul etti

Yerel Haberler Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı

Yerel Haberler KİT ve özelleştirme kapsamındaki kuruluşlarda istihdam 96 bini aştı

Yerel Haberler Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağını 30 bin kilometreye ulaştırdık

Yerel Haberler Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in kiralandığını açıkladı

Yerel Haberler Aksaray Türkiye’nin Altın Zengini İlleri Arasında

Yerel Haberler Karasu açıklarında gemide rahatsızlanan yolcu Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Kara yolu ulaşımında destan yazdık”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021