Yerel Haberler - 24.12.2025 - 6:59
İSTANBUL-BHA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında; “uyuşturucu madde imal ve ticareti”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak için özel yer, donanım veya malzeme sağlama”, “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma” ile “fuhuşa teşvik ve aracılık etme” suçlarından 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İstanbul merkezli olmak üzere Muğla, Adana ve Antalya’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin cezaevinde bulunduğu tespit edilirken, firari olan bir şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Operasyon kapsamında şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda, kokain, esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan çeşitli aparatlar ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Yerel Haberler Fenerbahçe golcü transferinde anlaşmaya vardı
Yerel Haberler Otoyolda tehlikeli yarışa geçit yok
Yerel Haberler Beşiktaş evinde Konyaspor’u ağırlıyor: Muhtemel 11’ler
Yerel Haberler Çelik tüketimi 39,3 milyon tonla rekor kırdı
Yerel Haberler Uludağ’da telesiyej arızası: Yolcular mahsur kaldı
Yerel Haberler Telebar dosyasında dikkat çeken detay
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021