Yerel Haberler - 20.04.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul’un yarın akşam saatlerinden itibaren yağışlı sistemin etkisine gireceği belirtildi.
Açıklamada, 22 Nisan Çarşamba günü özellikle Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde yağışların yer yer kuvvetli olmasının beklendiği ifade edildi. Yağışlı sistemin ise perşembe sabah saatlerinde kenti terk edeceğinin tahmin edildiği aktarıldı.
Hava sıcaklıklarının çarşamba günü mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altına düşeceği, cuma günü ise yeniden mevsim normallerine yükseleceği bildirildi.
Öte yandan, bu akşam ve gece saatlerinde rüzgarın güneyli yönlerden eseceği uyarısında bulunularak, soba ve doğal gaz kullanımına bağlı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
Yerel Haberler Milletvekili Çalkın, Kars’ın ulaşım ve karayolu yatırımlarına ilişkin talepleri gündeme taşıdı
Yerel Haberler Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Yerel Haberler Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Yerel Haberler Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Yerel Haberler DMM’den Somali iddialarına açıklama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021