Yerel Haberler - 08.01.2026 - 9:59
İSTANBUL-BHA
Kentte etkili olan lodosun ardından İstanbul genelinde yer yer fırtına etkisini gösteriyor. Perşembe akşam saatlerinden itibaren sıcaklıkların hızla düşeceği tahmin ediliyor. Gün boyunca sıcaklıkların 17–18 derece seviyelerinde seyretmesi beklenirken, akşam saatlerinden sonra 8–10 derecelik ani düşüş öngörülüyor. Fırtınanın gün boyu etkili olacağı bildirildi.
Cuma günü İstanbul’da parçalı ve az bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Cumartesi gününden itibaren ise fırtına yeniden kuvvetlenecek, beraberinde sağanak yağış görülecek.
Yetkililer, Pazar günü kent genelinde karla karışık yağmurun etkili olacağı uyarısında bulundu. Kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde daha belirgin olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü için ise İstanbul genelinde kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi. Olası olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Yerel Haberler Başkan Gülpınar: “Tüm imkânlarımızı seferber ettik”
Yerel Haberler Aksaray Belediyesinde bayramlaşma
Yerel Haberler Martta kış geri döndü: 3 ilde 103 yol kapalı
Yerel Haberler Kars’ta göçmen kaçakçılığı operasyonu
Yerel Haberler Meteorolojiden uyar: Sağanak ve kar etkili olacak
Yerel Haberler Erzurum’da sokak ortasında cinayet
Yerel Haberler Bayramda Kars’a yoğun ilgi
Yerel Haberler Antalya’da bayram tedbirleri zirvede
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021