İsrail ve ABD saldırılarına karşı İstanbul’da yürüyüş düzenlenecek

Yerel Haberler - 28.03.2026 - 0:00

İSTANBUL-BHA

İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin’e Destek Platformu ve İslami Dayanışma Platformu öncülüğünde, işgalci İsrail ve ABD’nin bölgemizdeki katliamlarına ve saldırganlığına karşı yürüyüş eylemi düzenlenecek.

“Coğrafyamızda işgalci İsrail ve Amerikan askeri istemiyoruz!”

sloganıyla düzenlenecek yürüyüş, 29 Mart Pazar günü (Yarın) öğlen namazının ardından Fatih Camiî önünden başlayıp Beyazıt Meydanı’nda sona erecek. Apartheid rejimi işgalci İsrail ve bugüne kadar farklı coğrafyalarda sayısız zulüm işleyen ABD, bölgemizdeki insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor. Filistin, Suriye, Lübnan, Yemen ve İran’da sivilleri hedef alan İsrail-ABD kirli ittifakı, İslam coğrafyalarını kana buluyor.

 Filistin’e Destek Platformu, İHH İnsani Yardım Vakfı, İslami Dayanışma Platformu, İstanbul Platformu, Özgür-Der ve Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, emperyalizm ve siyonizmin Müslümanları hedef alan saldırılarına ve bölgemizi parçalama girişimlerine karşı yürüyüş eylemi düzenlenecek. On binlerce kişinin katılması beklenen büyük yürüyüş, yarın öğlen namazının ardından Fatih Camiî önünden başlayacak ve Beyazıt Meydanı’nda sona erecek.

Meydanda, sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından konuşmalar yapılacak.

Tarih: 29 Mart Pazar (Yarın) Rota: Fatih Camiî Önü – Beyazıt Meydanı Saat: 13.30

Yerel Haberler Böcek soruşturmasında yeni gözaltı: Özel kalem personeli yakalandı

Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı

Yerel Haberler 1,2 milyarlık bahis vurgunu: 13 ilde eş zamanlı operasyon

Yerel Haberler Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti

Yerel Haberler AJet’in CIP Salonu yenileniyor

Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi

Yerel Haberler İsrail ve ABD saldırılarına karşı İstanbul’da yürüyüş düzenlenecek

Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama

Yerel Haberler Bakan Şimşek hakkındaki “ortaklık” iddiasına Bakanlıktan tepki

Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021