Yerel Haberler - 15.05.2026 - 0:00
Başkan Mustafa Marulcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kısa sürede tamamlanan süreçle önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun. Yapamaz, edemez diyenlere selam ve hürmetlerimi iletiyorum. Allah isterse olur, istemezse hiçbir şey olmaz. Biz buna inanır ve bu yolda yürürüz” ifadelerini kullandı.
Isparta iş dünyasında uzun süredir gündemde olan yeni organize sanayi bölgesi çalışmaları kapsamında tapu sürecinin sadece 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması, bölge adına tarihi bir gelişme olarak değerlendirildi. Kent ekonomisine yeni yatırım alanları kazandırması beklenen OSB’nin, özellikle üretim, istihdam ve ihracat alanlarında önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.
Sanayi ve üretim kapasitesini artıracak proje sayesinde Isparta’da yeni fabrikaların kurulmasının önü açılırken, yüzlerce kişiye yeni iş imkânı sağlanması bekleniyor. Özellikle deri, sanayi ve karma üretim alanlarında faaliyet gösterecek yatırımcıların bölgeye yoğun ilgi göstermesi öngörülüyor.
Mustafa Marulcu’nun paylaşımı kısa sürede çok sayıda destek mesajı alırken, iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlar da yapılan çalışmanın Isparta adına önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Yeni organize sanayi bölgesinin önümüzdeki süreçte altyapı ve yatırım çalışmalarının hız kazanması bekleniyor.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021