Yerel Haberler - 10.12.2025 - 9:17
ISPARTA – BHA
Isparta’da 9 Aralık 2024’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliğinde düzenlenen programla rahmetle anıldı. Anma ziyaretine Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, gaziler, şehit yakınları, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, mahalle muhtarları ve çok sayıda Ispartalı vatandaş katıldı.
Katılımcılar, Tuğgeneral Baydilli’nin kabri başında dualar ederek şehidi minnetle andı. Duygusal anların yaşandığı programda şehidin hatırası bir kez daha yad edildi.
Anma programının ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Ali Savcı, acının ilk günkü gibi taze olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Tarihler 9 Aralık 2024’ü gösterdiğinde Isparta olarak hüzünlü bir güne uyanmış, 6 şehit haberiyle sarsılmıştık. Bugün de Ispartalı şehit babalarımız, gazilerimiz ve muhtarlarımızla birlikte bir vefa örneği göstermek adına Komutanımızı mezarı başında ziyaret ettik. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet etsin. Önemli olan unutmamak ve unutturmamaktır.”
Savcı, programa katılan gazilere, şehit yakınlarına ve tüm Ispartalılara teşekkür ederek şehit ailelerine sabır dileklerini iletti.
Ziyaret, edilen duaların ardından sona erdi.
Yerel Haberler EMITT 2026’YA “Turizmatlası vb” ve “Gezgin kitap” damgası
Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı
Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!
Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı
Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor
Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021