Isparta’da üreticiyle teknoloji aynı çatıda buluştu

Yerel Haberler - 14.11.2025 - 8:47

ISPARTA – BHA

Isparta’da Detay Fuarcılık öncülüğünde düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bölge tarımına yön veren firmaları, yenilikçi teknolojileri ve üreticileri bir araya getirdi. Tarım ve hayvancılık sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği fuar, 16 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Fuarın açılış törenine Isparta Valisi Abdullah Erin, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Musa Macit, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ile birçok ilden gelen oda ve borsa başkanları katıldı.

Katılımcılar, fuarda yer alan modern tarım ekipmanlarını, sulama sistemlerini, hayvancılık teknolojilerini ve yerli üretim makineleri inceleyerek bilgi aldı. Bölgesel kalkınmaya ve üreticiye katkı sağlamayı hedefleyen fuar, tarım sektöründe iş birliği ve yatırım fırsatlarına da zemin hazırlıyor.

Yerel Haberler Nevruz’da provokasyon girişimine 209 gözaltı

Yerel Haberler Türkiye’de işsizlik 21 yılın en düşük seviyesinde

Yerel Haberler Malatya’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 şüpheli yakalandı

Yerel Haberler DMM’den kamuoyuna çağrı: Resmi açıklamalar dışındaki içeriklere karşı dikkatli olunmalı

Yerel Haberler İzmir’de yangın: 3 atölye ve 2 depo zarar gördü

Yerel Haberler Meta’ya çocuk güvenliği davasında 375 milyon dolarlık ceza

Yerel Haberler Hekimsen ve AL-KON’dan ortak iktisadi yapı için bilgilendirme toplantısı

Yerel Haberler Minguzzi ailesine tehditte bulunan şüpheli tutuklandı

Yerel Haberler Genç çiftlere evlilik desteği arttı

Yerel Haberler Bakan Fidan, bölgesel gelişmeler için üç ülkeyle temas kurdu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021