Isparta’da festival heyecanı başlıyor

Yerel Haberler - 27.04.2026 - 0:00

ISPARTA – BHA 

Isparta’da dört gün sürecek festivalde, sevilen sanatçılar sahne alacak, ziyaretçiler ise bölgenin eşsiz gül ve lavanta kokuları eşliğinde çeşitli etkinliklere katılma imkânı bulacak.

23-24-25-26 Temmuz 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında; Zeynep Dizdar, İzel, Fettah Can ve Kutsi sahne alarak katılımcılara müzik dolu anlar yaşatacak.

“Renk, koku ve müzik dolu 4 gün” sloganıyla duyurulan festivalde konserlerin yanı sıra gül bahçeleri ve lavanta tarlalarına düzenlenecek geziler, çeşitli kültürel etkinlikler ve yöresel ürün stantları da yer alacak.

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde gerçekleştirilecek festivalin, hem bölge turizmine katkı sağlaması hem de ziyaretçilere doğa ve eğlenceyi bir arada sunması hedefleniyor.

Yerel Haberler Spor yorumcusu Bahadır Bulut: Derbi Ruhu VAR, Güven YOK!

Yerel Haberler 57. Alay Şehitleri ‘vefa Yürüyüşü’ İle Anıldı

Yerel Haberler ABB’den başkentli çocuklara ücretsiz spor desteği

Yerel Haberler Giresun’da hafızlar icazet aldı

Yerel Haberler Battalgazi’de taziye hizmetlerinde yeni dönem

Yerel Haberler Spor yorumcusu Bahadır Bulut: Islık Çalan Cellatlar

Yerel Haberler Elazığ’da Dolu Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yerel Haberler Fenerbahçe’de derbi mağlubiyeti sonrası olağanüstü toplantı

Yerel Haberler Artvin’de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

Yerel Haberler Iğdır’da Kuraklık Alarmı: İl Kriz Yönetimi Toplantısı yapıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021