Yerel Haberler - 23.01.2026 - 12:29
ANKARA – BHA
İran Yargı Erkine bağlı Mizan Haber Ajansı’nda yer alan habere göre Muvahhidi, İlmiye medreselerinin kurduğu Hibrit Savaş Karargahı’nda katıldığı bir toplantıda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Trump’ın, İran halkının kararlı tutumunu gördükten sonra tutarsız açıklamalar yaptığını savunan Muvahhidi, söz konusu iddialara ilişkin, “İddialar tamamen asılsızdır. Konuyla ilgili ne bir sayı söz konusu ne de yargı tarafından alınmış bir karar vardır” ifadelerini kullandı.
ABD Başkanı Donald Trump, 16 Ocak’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran yönetiminin 800’den fazla idam cezasını iptal ettiğini öne sürerek, “Planlanan tüm infazların (800’den fazla) İran yönetimi tarafından iptal edilmiş olmasına büyük saygı duyuyorum. Teşekkürler” demişti.
Yerel Haberler Kırıkkaleli öğrenciden büyük gurur
Yerel Haberler Adana’da Türk Kızılay’dan aşevi hizmeti
Yerel Haberler Tokat’ta deprem nedeniyle eğitime ara
Yerel Haberler HSK kararıyla Yargıtay’a 8 yeni üye seçildi
Yerel Haberler Antalya’da otobüs ve taksi ücretleri arttı
Yerel Haberler Trump, İran’ı hedef alan tehditlerini yineledi
Yerel Haberler Sivas’ın ulaşımına dev yatırım: Kuzey çevre yolu ve havalimanı pisti projelerinde yeni aşama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021