Yerel Haberler - 23.06.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Bekayi, ayrıca İran’ın savunma kapasitesi ve füze programının hiçbir şekilde müzakere konusu olmadığını vurguladı. İsviçre’de gerçekleştirilen görüşmelerde UAEA Başkanı Rafael Mariano Grossi ile bir temas kurulmadığını ve zarar gören nükleer tesislerde denetim sürecine ilişkin bir program bulunmadığını ifade etti.
İran ile ABD arasında İsviçre’de yürütülen müzakerelerde ise mutabakat zaptının uygulanmasına yönelik teknik detaylar ele alınırken, yaptırımların kaldırılması, nükleer konular ve ekonomik kalkınma başlıklarında çalışma grupları kurulması konusunda anlaşmaya varıldı. Tarafların nihai anlaşma için 60 günlük bir yol haritası üzerinde çalıştığı belirtildi.
Yerel Haberler Avrupa’dan 13 noktadan Bodrum’a direkt uçuş
Yerel Haberler Malatya’da altyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler YKS’de kimlik engeline geçit verilmedi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021