Aksaray Haberleri - 26.03.2019 - 15:26
Aksaray’da inşaat malzemeleri bulunan bir depoda büyük çaplı yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenenler olurken, çok sayıda itfaiye ekibi yangın mahalline sevk edildi. Yangın, saat 13.00 sıralarında Aksaray- Adana karayolunun 6. kilometresinde bulunan çeşitli inşaat malzemelerinin bulunduğu büyük bir depoda çıktı. Yangın ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında, depoda bulunan yalıtım malzemeleri, plastik borular ve çeşitli inşaat malzemeleri alev alev yanarken, dumandan etkilenenler oldu.
Dumandan etkilenen 1 kişi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri alırken, itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda yangın İtfaiye ekiplerince söndürüldü.
Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında
Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz
Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı
Aksaray Haberleri Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti
Aksaray Haberleri Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”
Aksaray Haberleri Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık
Aksaray Haberleri ”Mekke Anlaşması Genişliyor mu?”
Aksaray Haberleri Mikroplastik kirliliğine sıkı denetim: 118 milyon liralık ceza
Aksaray Haberleri Malatya’ya Türkiye’de bir ilk: Yoğurt Müzesi kurulacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021