Aksaray Haberleri - 10.04.2018 - 12:53
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz`ün Türk Polis Teşkilatı`nın 173. Kuruluş yıl dönümü mesajı
Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, ülkemizin huzur, güven ve istikrarının güvencesi Türk Polis Teşkilatı`nın 173. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
Milletimizin emniyetini, güvenliğini, huzurunu sağlamak için gece-gündüz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakârca çalışan polislerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatımız daima mazlumların, muhtaçların ve yardıma ihtiyaç duyanların yanında, kanunları hiçe sayanların, milletin mal ve can güvenliğine kast edenlerin ve vatan hainlerinin karşısında mücadelesini kararlılıkla sürdürmüştür.
Polis teşkilatı, bu milletin en milli yapılarından ve teşkilatlarından birisidir.
15 Temmuz alçak darbe girişiminde FETÖ`cü hainlerin ilk hedef aldığı ve bu milletten gasp ettikleri, helikopterle, F-16`larla acımasızca vurdukları yer Ankara Gölbaşındaki Özel Harekât merkezimiz oldu.
Ülkemizin düşmanlarına karşı kullanılması gereken F-16`lar FETÖ`cü hainlerin elleri ile Emniyet Teşkilatımızın gözbebeği olan ve beka meselelerinde en tehlikeli ve kritik görevlere gözünü kırpmadan giden Özel Harekatçı Polis kardeşlerimizi hedef aldı.
Hain yapılanma yapmaya çalıştığı alçak darbenin, gücünü milletinden alan polisler tarafından canları pahasına engelleneceğini biliyordu.
FETÖ`cü hainlerin hedef aldığı Gölbaşı Özel Harekât Merkezi`nde şehit olan Aksaraylı hemşehrimiz Önder Güzel ve silah arkadaşlarını bir defa daha rahmet ve minnetle anıyorum.
Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, mesai arkadaşlarına, Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin. Milletimizin güvenliği, bekası ve huzuru için görevleri sırasında gazi olan tüm kardeşlerimizi de bu özel günlerinde şükranla anıyor, Allah`tan acil şifalar diliyorum.
Türk Polis Teşkilatı`nın arkasında devlet var, millet var, hükümet var Cumhurbaşkanımız var. Hakka, hukuka, vicdana, ahlaka uygun şekilde görev yapan her polis bizim kardeşimizdir.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’mızın 173. kuruluş yıl dönümünde; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, huzuru, güveni ve refahı için çalışan teşkilat mensuplarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan
Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”
Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı
Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”
Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı
Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu
Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi
Aksaray Haberleri Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma
Aksaray Haberleri Vali Ziya Polat Şehit Ailesine İftarda misafir oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021