Aksaray Haberleri - 25.11.2015 - 11:17
CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Yeni bakanlar kurulu açıklandı. Aksaray’a yine bakanlık yok. Aksaray’a bakanlık yoksa, hizmetler de önceki gibi üvey evlada verilir gibi gelecek. Her seçimde Aksaray’lı seçmene vaatler sunulacak. Gerçekleşmesi bir başka bahara kalacak. Aksaray’a bakanlık, kaybedilen bir milletvekilliğinin geri alınması için bir aldatmaca idi. Bunu söyledik ancak anlatamadık.
Yıllardan beri Aksaray için bir tespitim var. AKSARAY SAHİPSİZ. Aksaray’lının oyu seçim gününe kadar önemlidir. Seçim bittikten sonra AKP’nin Ankara yöneticileri açısından hiçbir önemi yoktur. Bunu birkaç kez yaşayarak öğrendik. Aksaray’lı ya sorarlar nerelisin diye, “AKSARAY’LIYIM” deyince, “KONYA” MI, “NİĞDE, Mİ” DİYE İKİNCİ BİR SORU SORULUR. Bu durum Ankara’da da böyledir. %71 değil, %100 oy verse değişmez.
Havaalanı, sulama suyu, içme suyu, tren yolu, tıp fakültesi, yol, köprü edebiyatı devam edecek. Aksaray’da yaşayan, Aksaray’lılar için üzücü bir durum. Ancak, şu anda yapacak fazla bir şey yok. Sabırla bekleyeceğiz. İzleyeceğiz. Aksaray’daki AKP yönetici ve temsilcilerinin söylemeye cesaret edemediklerini halkımızla birlikte yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz. Kimseden iane, sadaka, istemiyoruz. Aksaray’ın hakkını istiyoruz. Konya’ya, Kayseri’ye ne yapıyorlarsa, Aksaray’a da onların yapılmasını istiyoruz. Türkiye’nin merkezindeki, ulaşımın merkezindeki Aksaray’ın hak ettiği fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik yapıya kavuşmasını istiyoruz.
Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu
Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci
Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Aksaray Haberleri AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu
Aksaray Haberleri Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu
Aksaray Haberleri Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek
Aksaray Haberleri A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı
Aksaray Haberleri Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021