Yerel Haberler - 16.07.2025 - 13:24
ANKARA-BHA
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’a yönelik saldırılarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Duran, saldırıların bölgenin huzurunu hedef aldığını belirterek, “İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırıları sadece Suriye’nin istikrar ve güvenliğini değil, bölgemizin tamamının huzurunu hedef almaktadır. Suriye’nin egemenliğini ve birliğini tehdit eden bu saldırıyı kınıyorum. Türkiye, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Suriye’nin toprak bütünlüğünü desteklemeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Çubuk’ta tiyatro heyecanı: Gençlerden ilk sahne performansı
Yerel Haberler Samsun’da öğrenci servisi devrildi: 11 yaralı
Yerel Haberler Devlet Bahçeli: Hukukun üstünlüğü esastır
Yerel Haberler Kira geliri beyanı için son gün uyarısı
Yerel Haberler Boşanma süreci kanlı bitti: Eşinin ailesini katletti
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Yerel Haberler Malatya’da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltında
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021