İletişim Başkanı Burhanettin Duran’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Yerel Haberler - 03.12.2025 - 13:28

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Duran, bu günün toplumsal dayanışmanın ve engelleri birlikte aşma iradesinin güçlü bir göstergesi olduğunu belirtti.

Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli vatandaşlara yönelik adaletsizliklerin ortadan kaldırılmasının devletin asli görevi olduğuna dair sözlerini hatırlatarak, Türkiye’nin tüm kurumlarıyla engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya odaklandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak erişilebilir ve kapsayıcı bir iletişim ortamını güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayan Duran, “Her bireyin sesine kulak verilen bir iletişim anlayışını sürdürüyoruz” dedi.

Duran, Engelsiz CİMER, Kulak Ver Projesi ve Engelsiz Erişim ve İletişim Kılavuzu gibi çalışmalarla iletişimde fırsat eşitliğini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mesajında, Dünya Engelliler Günü’nün engelli bireylere yönelik farkındalık ve duyarlılığın artmasına katkı sağlamasını temenni etti.

Yerel Haberler Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi

Yerel Haberler Ömer Gürsoy: Yetenek Var, Destek Yok: Anadolu’nun Tenis Gerçeği

Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı

Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı

Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı

Yerel Haberler Karacan Grup Demir Çelik ile Beton Mikser Oluklarında Yeni Dönem Başlıyor

Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor

Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek

Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021