Yerel Haberler - 03.12.2025 - 13:28
ANKARA-BHA
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Duran, bu günün toplumsal dayanışmanın ve engelleri birlikte aşma iradesinin güçlü bir göstergesi olduğunu belirtti.
Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli vatandaşlara yönelik adaletsizliklerin ortadan kaldırılmasının devletin asli görevi olduğuna dair sözlerini hatırlatarak, Türkiye’nin tüm kurumlarıyla engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya odaklandığını ifade etti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak erişilebilir ve kapsayıcı bir iletişim ortamını güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayan Duran, “Her bireyin sesine kulak verilen bir iletişim anlayışını sürdürüyoruz” dedi.
Duran, Engelsiz CİMER, Kulak Ver Projesi ve Engelsiz Erişim ve İletişim Kılavuzu gibi çalışmalarla iletişimde fırsat eşitliğini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Mesajında, Dünya Engelliler Günü’nün engelli bireylere yönelik farkındalık ve duyarlılığın artmasına katkı sağlamasını temenni etti.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021