Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Tebliğe göre belediyeler beş ayrı gruba ayrıldı. Nüfusu 250 binin üzerindeki belediyeler birinci grupta yer alırken, 100 bin 1 ile 250 bin arasındaki belediyeler ikinci grubu oluşturdu. Nüfusu 50 bin 1 ile 100 bin arasında olan belediyeler üçüncü gruba dahil edilirken, 10 bin 1 ile 50 bin arasındaki belediyeler dördüncü grupta konumlandırıldı. Nüfusu 10 bine kadar olan belediyeler ise beşinci grupta değerlendirildi.
Düzenlemede ayrıca sanayi, ticaret veya turizm bakımından önem taşıyan belediyeler ile ilçe merkezi statüsündeki belediyelerin, bulundukları grubun bir üst kategorisine yükseltilebileceği belirtildi. Öte yandan nüfusu 100 bin 1’in altında olan il merkezi belediyelerinin ikinci grup kapsamında değerlendirileceği ifade edildi.
Yerel Haberler Arda Turan, Atletico Madrid’in radarında
Yerel Haberler Fatma Nur Öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı
Yerel Haberler DMM’den BAE iddialarına ilişkin açıklama
Yerel Haberler Jeopolitik riskler piyasaları baskılıyor
Yerel Haberler Trump’tan hürmüz mesajı: “Gerekirse donanma refakat edecek”
Yerel Haberler Artvin’de Genç Kızlar Voleybol Şampiyonu Artvinspor
Yerel Haberler 100 bin lira bağış yaptı: Vali Erin özel teşekkür etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021