İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un Yarıyıl Tatil Mesajı

Aksaray Haberleri - 19.01.2018 - 9:24

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Yarıyıl tatili nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulunarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

Başkan Altınsoy açıklamasında, “2017- 2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona eriyor. İlimizde 420 okulda 75 bin 336 öğrenci karne alıyor. Yorucu bir yarıyıl geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatiline girme ve ara karne alma günü. Ben her şeyden önce hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımızın karne notu ne olursa olsun onlar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz bunu hiç unutmayalım. Karne notları sadece çocukların değil aynı zamanda biz anne ve babalarında bir anlamda notudur. Buna göre değerlendirme yapmalıyız. Her çocuk farklıdır ve her çocuğa sevgi ve merhamet ile yaklaşır isek o çocuktan en iyi verimi alırız. Lütfen ebeveynler olarak hayatta yapamadığımız şeyleri çocuklarımız üzerinde uygulamaya çalışmayalım. Bizim yaşadığımız zaman ve şartlarımız ile bugünün şartları ve zamanı çok farklı. Bugün çocukları meşgul edecek ve onları derslerine ve hayata hazırlanmasına mani olacak çok şey var. Önemli olan kötü alışkanlık ve boş uğraşlardan çocuklarımızı uzak tutabilmek ve onları yaşlarının gereği, yapması gereken işlere konsantre etmektir. Bunu başarabilirsek inanıyorum ki bu çocuklarımız her şeyi başarabilir. Lütfen çocuklarımızı başkaları ile kıyaslayıp onlar gibi olması için uğraşmayalım, her çocuk kendisi olduğu için çok değerli ve kıymetli eğer öyle olmasaydı Cenab-ı Hak herkesi farklı yaratmazdı. önemli olan çocuğumuzu iyi tanıyıp onun kendi yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmasına mani olamadan bizlerin yardımcı olması gerekir. Bunu başarabilirsek göreceğiz ki her çocuk çok zeki ve çok başarılı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021