Aksaray Haberleri - 15.03.2018 - 16:25
İHH İnsani Yardım Derneği’nden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret
İHH İnsani Yardım Derneği Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay beraberinde Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Atalay Uyuşturucu maddelere karşı farkındalık oluşturmak ve gençleri bilinçlendirmek adına ‘Mahallene Okuluna Sahip Çık’ sloganı ile ‘Uyuşturucuya Hayır!’ adlı konferans düzenleyeceklerini belirterek Vali Aykut Pekmez’i gençler ve uyuşturucu bağımlısı olan yetişkinler ile etkileşim içinde olan tüm resmi kurum (muhtarlar, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve STK Başkanları) temsilcilerinin katılacağı ‘Uyuşturucuya hayır!’ adlı konferansa davet etti.
Valilik makamında kabul ettiği misafirleri ile bir süre görüşen Vali Pekmez İHH tarafından Ülkemiz ve tüm dünyada düzenlenen insani yardım ve sosyal sorumluluk projelerini takdir ettiklerini ve gururlandıklarını belirtti.
Özkan, ayrıca Suriye’de terörden arındırılmış bölgelere Aksaray İHH olarak toplam 6 tır insani yardım gönderdiklerini, ayrıca 4 tır insani yardımın da hazırlanarak en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.
Vali Aykut Pekmez Atalay ve Özkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Aksaray Haberleri AB, Rusya ile gelecekte diyalog hazırlığı yapmayı öneriyor
Aksaray Haberleri Ünvan değişikliği sözlü sınav süreci için takvim yayımlandı
Aksaray Haberleri Kars’ta eğitime 4 yeni okul yatırımı: Yapım sözleşmeleri imzalandı
Aksaray Haberleri Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri Sakarya’dan ihracat rekoru: Her 10 araçtan 6’sı yurt dışına
Aksaray Haberleri Hayat Aras yazdı: Nevruz Çarşambaları
Aksaray Haberleri ASÜ’lü akademisyen Moldova Hükümeti Onur Ödülü’ne layık görüldü
Aksaray Haberleri Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK
Aksaray Haberleri Türkiye-Romanya maçı için geri sayım: Biletler satışa çıktı
Aksaray Haberleri Hatay’da yasa dışı bahise operasyon
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021