Aksaray Haberleri - 01.11.2018 - 9:23
İHH Aksaray İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan dernek yönetim kurulu üyeleri ve beraberlerinde yetim çocuklarla birlikte Vali Aykut Pekmez’e veda ziyaretinde bulundu.
Dernek başkanı Önder Özkan ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Pekmez bir süre görüştüğü Özkan ve heyet üyelerinden bilgi aldı.
Derneğin yürüttüğü proje ve çalışmaların her zaman destekçisi olduğunu belirterek Vali Aykut Pekmez’e teşekkür eden dernek başkanı Önder Özkan; “Hayır işlerine herkesin az çok katkısı oluyor. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda projelerimiz başarılı bir şekilde hayırseverlerimizin desteği ile devam ediyor. Yerelde yürütülmekte olan: ‘Her Okula İki Burs, Okullarda Askıda Kıyafet projelerimize verdiğiniz destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Vali Aykut Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Gelişen çağ ve teknoloji insani vasıfları yavaşlatıyor. Bu hassasiyeti korumak ve yaşatmak çok önemli. Ülkemiz ve milletimiz bu konuda iyi durumda. Devletimiz sosyal bir devlet olarak kendi vatandaşının yanında, ülkemize göçmen olarak gelen misafirlere de ekonomik durumu iyi olan ülkelere kıyasla önemli yardımlar yapıyor. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarıda önemli hizmetler sunuyor. İnsanlarımızın bilmediğini, duymadığını paylaşıp yardımlaşmaya teşvik ediyor. Sizlere ve bu kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021