Yerel Haberler - 04.08.2025 - 10:31
ANKARA-BHA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Suriye İçişleri Bakanı Enes Hattab ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta konuk etti. Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, mevkidaşıyla gerçekleştirdikleri temaslara dair bilgi verdi.
Yerlikaya paylaşımında, “Sayın Bakan ile Bakanlıklarımız arasında başta güvenlik alanı olmak üzere iş birliği imkanları, Suriye İçişleri Bakanlığı güvenlik ve bağlı birimlerine gerekli desteğin sağlanması, tecrübe paylaşımı ve yoğunlaştırılmış eğitim programının verilmesi, ülkemizde geçici koruma altında bulunan Suriyelilerin ülkelerine dönmeleri ile ilgili iş birliği yapılması konularında değerlendirmelerde bulunduk.” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yerlikaya, “Sayın mevkidaşım ve kıymetli heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” sözleriyle açıklamasını tamamladı.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021