Yerel Haberler - 02.06.2026 - 0:00
ELVAN ŞİMŞEK / ÇORUM-BHA
Gündemde imar planı değişiklikleri, taşınmaz işlemleri, yönetmelik revizyonları ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi bulunuyor.
Çorum Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Belediye Meclis Salonu’nda 3 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak toplantıda önemli gündem maddeleri görüşülecek. Meclis üyeleri toplantıda; kadro iptal ve ihdas işlemleri, gayrimenkul satışı için Belediye Encümeni ve Belediye Başkanına yetki verilmesi, trampa işlemleri, satın alma işlemleri için yetki verilmesi ve çeşitli imar planı değişikliği tekliflerini ele alacak.
Gündemde ayrıca 5 adet imar planı değişikliği teklifinin İmar Komisyonu’na havalesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü Yönetmeliği ile Gelirler Müdürlüğü Yönetmeliği’nde yapılması planlanan revizyonlar da yer alıyor.
Toplantının dikkat çeken maddelerinden biri ise Çorum’da 2018-2023 yılları arasında Valilik görevinde bulunan ve halen İçişleri Bakanı olarak görev yapan Mustafa Çiftçi’ye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi olacak.
Meclis üyelerinin oylamasına sunulacak teklifin kabul edilmesi halinde Mustafa Çiftçi’ye Çorum Belediyesi tarafından Fahri Hemşehrilik Beratı takdim edilecek.
Yerel Haberler Öğretmenlik STS sonuçları belli oldu
Yerel Haberler Yavuz Ağıralioğlu: Devletimizi haleldar edecek en ufak bir lekeye tebessüm etmedik!..
Yerel Haberler Kırıkkale İl Özel İdaresi’nden kırsalda altyapı seferberliği
Yerel Haberler Apple’dan Rus sosyal medya uygulamalarına erişim kısıtlaması
Yerel Haberler 7,5 ve 7,2’lik depremler Venezuela’yı sarstı
Yerel Haberler HAYAT 112 Acil Mobil Uygulaması; 600 bin indirmeyi aştı
Yerel Haberler Dünyanın gözü Ankara’da: NATO zirvesi için kapsamlı hazırlık
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021