Aksaray Haberleri - 07.07.2015 - 14:34
BAŞKAN YAZGI, YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Türkiye Odalar Borsalar Birliği Kadın Girişimciler tarafından Huzurevi sakinleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.
Somuncu Baba Restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, eşi Adile Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Tosun ve Kadir Üçyıldız Huzurevi’nden gelen çok sayıda yaşlı katıldı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, iftar yemeği öncesi tüm huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek ellerini öpüp hasbıhal ettiler. Başkan Yazgı ve eşi Hasibe hanımı karşılarında görünce çok sevinen yaşlılar “Allah sizden razı olsun. Sizleri başımızdan eksik etmesin” diyerek dua ettiler.
Başkan Yazgı ise “Sizler bizim her şeyimizsiniz. Yaşlılarımızın her zaman başımızın üstünde yeri var. Sizlerden de Allah razı olsun. Allah’ım hayırlı ömürler versin.” şeklinde konuştu.
Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda
Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil
Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda
Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası
Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama
Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021