Yerel Haberler - 26.11.2025 - 12:43
BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN – BHA
Kaymakam Abdullah Arslantürk’ün başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2025-2026 kış mevsiminde kış şartlarına bağlı olarak genel hayatı olumsuz etkileyebilecek, olağan iş ve hizmet akışını engelleyebilecek ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek olumsuzluklar yaşanmaması için alınan tedbirler ile olası durumlarda uygulanacak ek tedbirler görüşüldü.
Ayrıca, olası kaza ve mahsur kalma durumlarına karşı AFAD, itfaiye, sağlık ekipleri ve güvenlik birimleri arasında koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik planlamalar değerlendirildi. Toplantıya; İlçe Kaymakamı Abdullah Arslantürk’ün yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Karaibrahimoğlu ve ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcileri.
Yerel Haberler Sadettin Saran’dan Kırıkkale’ye yeni spor salonu
Yerel Haberler DAKA artık Çakay’a emanet!
Yerel Haberler Artvin Valisi Ergün, mantar üretim tesisini inceledi
Yerel Haberler Serik emniyetine 5 yeni araç takviyesi
Yerel Haberler Tirebolu Kuzgun Köyü’nde sağlık taraması
Yerel Haberler 2026-MSÜ sınav sonuçları açıklandı
Yerel Haberler Malatya’da borçlandırma işlemleri için son 2 gün
Yerel Haberler DP Beypazarı İlçe başkanı Enver Atak: İlçemiz için herkes taşın altına elini koyması gerekir
Yerel Haberler Kars’ta gitar kurslarına ilgi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021