Hırkatol Köyünde aşure etkinliği düzenlendi

Aksaray Haberleri - 18.10.2016 - 10:25

Hırkatol köyünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure ikram edildi. Her yıl geleneksel hale getirdikleri aşure etkinliğini özellikle Hırkatol mezarlığında düzenleyen Hırkatol köyü halkı adına açıklama yapan Ömer Özdilli; Amacımız birliğimizi bütünlüğümüzü ifade eden aşureyi, böyle önemli günlerde halkımızla beraber paylaşmak. Ayrıca ülke olarak önemli zamanlardan geçiyoruz. Böyle zamanlarda en önemli şey, herkesin birlik bütünlük içinde olması. Bu yıl 4. aşure etkinliğimizi yine mezarlıkta yaparak hem birlik beraberliğimizi pekiştirdik, hemde geçmişlerimize yasin ve dualar okuduk. Yaklaşık 400 kişiye ise aşure ikramı yapıldı.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021