Aksaray Haberleri - 12.10.2015 - 13:43
AK Parti Milletvekili adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti “Elinizi uzattığınızda tutabileceğiniz bir vekiliniz olmak istiyorum diyerek Konya’daki hizmetlerimizi daha büyük noktalara ulaşmak için daha çok garip gurebanın yanında olabilmek için bu yola çıktık. Bu yola davam olan Ak parti ile çıktım. Bu dava Malazgirtlerin Selahaddin Eyyübilerin Davası bizler bu davanın birer neferi olarak mücadele edeceğiz inşallah. Bu millet AK Partiye bir yetki daha verecek ve AK Parti ile milletimiz muasır medeniyetler seviyesine AK Parti ile ulaşacaktır” dedi.
Bizler bu millete hizmet etmek için çalışacağız diyen Serdengeçti “Bütün amacımız büyük bir Aksaray, büyük bir Türkiye’dir. Siyasetten başka hiçbir beklentim olmadı. Bizler büyük bir ülke olmadığımız sürece İslam Dünya’sı güçlü olamaz. Bizler coğrafyamızda akan kanı durduran bir ecdadın torunlarıyız. Bugün İslam Dünya’sı kan ağlamaktadır. Bu Kanı durdurmak bizim asli vazifemizdir. Bizler vazifemiz için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bayrak düştüğü yerden kalkar. Bayrak yine bu milletin azmiyle kalkacaktır. Sağlık Sektöründe Avrupa’dan daha ileri noktalara ulaştık. Tıp Fakültesini çok hızlı bir şekilde geliştirmeye çalışacağız. Bir fakültenin hızlı gelişebilmesi için tek partinin iktidar olması şarttır. Artık Aksaray’lı hemşerilerimiz kendi şehirlerinde tedavi olacak. Türkiye’nin istikrarı için ak kadrolar ülke için gereklidir. Diyerek Ak partinin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi.
AK parti on üç yıl önce söz verdiklerinin tamamını yaptı. Söz Verdiğimiz gibi beyannamemizde belirttiklerimizi harfiyen yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı hizmet edeceğiz. Bizler bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. “dedi.
Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu
Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci
Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret
Aksaray Haberleri AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu
Aksaray Haberleri Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu
Aksaray Haberleri Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek
Aksaray Haberleri A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı
Aksaray Haberleri Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021