Her Zaman Esnaf ve Vatandaşımızın Yanındayız

Aksaray Haberleri - 23.06.2020 - 10:54

Esnafların, koronavirüs sürecinde yaşamış oldukları sorunları dinlemeye devam eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaş ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaş ile sohbet edip, talep ve beklentileri dinleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile sosyal mesafe kuralına uyarak ziyaretlerine devam etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de zor günlerden geçtiğini aktaran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın vizyonu, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ile necip milletimizin de sabır ve dayanışması bu süreçte başarının kaynağı olmuştur. Çok şükür hükümetimizin başarılı politikalarıyla süreci atlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bu süreçte biraz da kurallara uymasını istiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu sürecin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Salgınla mücadelede Türkiye’nin çok başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Altınsoy, “Bu süreçte esnafımızı ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık. Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de yanınızda olduk, olamaya da devam edeceğiz. Salgın sürecinin bir an önce sona ermesi ve esnafımızın, vatandaşlarımızın normal hayata dönmesi için hükümetimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda güzel günlerimize tekrar döneceğiz” dedi.

Salgın sürecinde esnafın çok etkilediğini belirten işyeri sahipleri de, bu süreçte hemen hemen her sektörün zorluk yaşadığını ancak hükümetin gerekli tedbirleri almasıyla hafiflediğini iletti.

Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Aksaray Haberleri Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Aksaray Haberleri Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Aksaray Haberleri Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021