Aksaray Haberleri - 29.08.2016 - 19:25
Hentbol Bayanlar Türkiye kupası birinci tur için Ankara’ya giden Aksaray Belediyespor Hentbol takımı 3’te 3 yaparak 2. Tura yükseldi.
Bu sezon Hentbol Bayanlar süper liginde mücadele edecek olan kızlarımız Türkiye kupası 1. Tur elemeleri için gittiği Ankara’da sergilediği performansla göz doldurdu. Rakiplerini farklı skorlarla yenen kızlarımız adını 2. Tura yazdırmayı başardı.
İlk maçına İzmir Kemalpaşa karşısında çıkan kızlarımız oynadığı oyun ve elde ettiği farklı skorla izleyenlerin beğenisini topladı.
İkinci maçında ev sahibi Polatlı Belediyespor ile karşılaşan kızlarımız 36-20 yenerek 2. Tura çıkmayı garantiledi.
Üçüncü maçında ise süper lig ekiplerinden Uşak Spor karşısına çıkan kızlarımız rakibini 39-24 gibi farklı bir skorla yenerek kupada 3’te 3 yapıp 2. Tur biletini aldı.
Aksaray Haberleri Trendyol 1. Lig’de ilk haftanın ardından zirve şekillendi
Aksaray Haberleri 40 bin kanser hastası geri ödeme kapsamındaki ilaçlardan yararlandı
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketli saatler: Gram altın yükselişte
Aksaray Haberleri Çekmeköy Eğitime Destek Platformundan Kaymakam Ömer Bilgin’e ziyaret
Aksaray Haberleri Okullara 30 bin güvenlik görevlisi alınacak
Aksaray Haberleri Burdur’un Antalya bağlantısı için önemli güzergah
Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında
Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz
Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021