Hedefimiz 31 Mart Akşamı Yeni Bir Başarı Öyküsü Yazmaktır

Ana Manşet - 12.03.2024 - 11:39

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeni bir başarı öyküsü yazmayı hedeflediklerini bildirdi.

Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve tüm teşkilat üyelerinin katılımı ile İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının Seçim İrtibat ofislerinin açılışları yoğun katılım ile tamamlandı.

Her bölgede Seçim İrtibat ofislerinin açılışlarını adeta miting havasında açtıklarını aktaran Aksaray İl Başkanı Aktürk, milletin 22 yıldır liderine ve onun yol arkadaşlarına, demokrasisine, davasına sahip çıktığını, ilk günkü aşk ve heyecanla 31 Mart akşamı sandığa mührünü vurmak için hazır ve son derece kararlı beklediğini anlattı.

AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu ortaya koyduğunu ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma hamlelerini, yeniliklerini, icraatlarını hayata geçirdiklerine işaret eden Aktürk, milletin desteğiyle 14 ve 28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nın kapılarının ardına kadar açıldığına dikkati çekerek, “31 Mart akşamı milletimizin desteğiyle Aksaray’ımızı Türkiye Yüzyılı şehri yapmak için yine Aksaray’da bütün Türkiye’de yeni bir destan yazmak için hazırız, kararlıyız. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Zafer Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bizim olacak.”

Ana Manşet BHA Genel Müdürü Kaçar, Manavgat’ın değerlerini kaleme aldı

Ana Manşet Keçiborlu’da hizmet sahada şekilleniyor

Ana Manşet Van TSO Heyeti Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlandı

Ana Manşet Gram ve çeyrek altında düşüş rüzgarı

Ana Manşet Beypazarı’nda 10.250 öğrenci karnelerini aldı

Ana Manşet Burdur Kızılkaya’da 2026 hasat sezonu başladı

Ana Manşet Beypazarı Adliyesinde görev süreleri sona eren Hâkim ve Savcılar başka yerlere atandı

Ana Manşet 39 saniyede kıyameti yaşadılar: Venezuela enkaz altında!

Ana Manşet RTÜK Başkanı Daniş yayıncı kuruluşları ve futbol yorumcularını uyardı

Ana Manşet “Eski Kastamonu Fotoğrafları”Sergisinin açılışı AKK’de gerçekleşti

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021