Hastane yönetimi, çocukları unutmadı

Aksaray Haberleri - 24.04.2018 - 12:46

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, çeşitli rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak veya ayaktan tedavi olan çocukları unutmadı.

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil ve müdür yardımcıları Nejla Öztürk, Ayşe Kılıçaslan, Hatice Meral ve Bilal Güler ile birlikte, Ş. Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğini ziyaret ederek, Klinikten sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Özcan’la birlikte, çocukların bayramlarını kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri Tom ve Jerry kıyafetlerini giyen hastane personeli eşliğinden, çocuklarla tek tek ilgilenen yöneticiler, miniklere aralarında bayrak ve balonlarında bulunduğu çeşitli hediyeler verdiler. Etkinlikte, okuma yazma bilen çocuklara hastane Tıbbi Sosyal Hizmetler birimince temin edilen, hikaye kitapları da dağıtıldı.

Muayene olmak için sıra bekleyen Ayşe isimli çocukta, önlük ve stetoskop takarak temsili olarak bir süreliğine doktor koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri de, hastane yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri St. Pierre Kilisesi’nde Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı kutlandı

Aksaray Haberleri Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri 29 ilde siber suç operasyonu

Aksaray Haberleri AÇÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydın’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaret

Aksaray Haberleri Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz

Aksaray Haberleri Eğitimin geleceği ve kalite vizyonu zirvesi Şanlıurfa’da

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı artıyor: Son bilanço 73 bin 58

Aksaray Haberleri Edirne’de 665. Kırkpınar coşkusu görkemli açılışla başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu

Aksaray Haberleri AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021