Hastane yönetimi, çocukları unutmadı

Aksaray Haberleri - 24.04.2018 - 12:46

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, çeşitli rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak veya ayaktan tedavi olan çocukları unutmadı.

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Güzel, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil ve müdür yardımcıları Nejla Öztürk, Ayşe Kılıçaslan, Hatice Meral ve Bilal Güler ile birlikte, Ş. Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğini ziyaret ederek, Klinikten sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Özcan’la birlikte, çocukların bayramlarını kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri Tom ve Jerry kıyafetlerini giyen hastane personeli eşliğinden, çocuklarla tek tek ilgilenen yöneticiler, miniklere aralarında bayrak ve balonlarında bulunduğu çeşitli hediyeler verdiler. Etkinlikte, okuma yazma bilen çocuklara hastane Tıbbi Sosyal Hizmetler birimince temin edilen, hikaye kitapları da dağıtıldı.

Muayene olmak için sıra bekleyen Ayşe isimli çocukta, önlük ve stetoskop takarak temsili olarak bir süreliğine doktor koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını rahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalan çocuklar ve aileleri de, hastane yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’i Beştepe’de ağırladı

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret

Aksaray Haberleri Bakan Vedat Işıkhan;” İşsizlik oranı aralık ayında yüzde 7,7’ye geriledi”

Aksaray Haberleri Muhtemel 11’ler: Fenerbahçe, Steaua Bükreş deplasmanında

Aksaray Haberleri Ankara için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına alarmı

Aksaray Haberleri Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray Haberleri AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor

Aksaray Haberleri Kdz. Ereğli ‘de plajlar bölgesi kaçak yapı ve işgallerden temizlendi

Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda

Aksaray Haberleri Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021